Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Програма за парламентарен контрол
Парламентарен контрол
28/09/2001
петък, 28 септември 2001 г.I. Лидия Шулева, заместник министър-председател и министър на труда и социалната политика ще отговори на:

1. Актуален въпрос от н.п. ЕМИЛИЯ РАДКОВА МАСЛАРОВА относно социалното подпомагане за категориите от гражданите, които са застрашени през зимния период.

2. Актуален въпрос от н.п. ГЕОРГИ ТОДОРОВ БОЖИНОВ относно преустановеното обслужване на безработни лица по населените места.

3. Актуален въпрос от н.п. ВАСИЛ БОГДАНОВ ВАСИЛЕВ относно блокирането на реализацията на проекта "Зелена България" за общините Плевен, Гулянци, Долна Митрополия и Долни Дъбник.На основание чл. 78, ал. З и чл. 81, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, отлагане на отговори със седем дни са поискали:

- министърът на земеделието и горите Мехмед Дикме - на 3 актуални въпроса от народните представители Васил Калинов, Моньо Христов и Кръстьо Петков и на питане от народния преставител Васил Калинов;

- министърът на финансите Милен Велчев - на актуален въпрос от народния представител Муравей Радев.
На основание чл. 83, ал. 4 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, поради отсъствието на народния представител Лъчезар Тошев, се отлагат отговорите на негови 2 питания към министър-председателя на Република България Симеон Сакскобурггтски.


Поради командировка извън страната, министърът на образованието и науката Владимир Атанасов не може да участва в заседанието за парламентарен контрол на 28.09.2001 г. На следващото заседание за парламентарен контрол ще отговори на питането от народните представители Димитър Камбуров и Иван Иванов.


Форма за търсене
Ключова дума