Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Народни представители от ГЕРБ, БСП и ДПС обсъдиха в Народното събрание проекта на Закона за изменение и допълнение на Закона за подземните богатства
14/05/2020

Народни представители от ГЕРБ, БСП и ДПС обсъдиха в Народното събрание проекта на Закона за изменение и допълнение на Закона за подземните богатства.

Ген. Константин Попов посочи, че в сегашната обстановка няма по-важна задача от здравето и работата на хората. Необходимо е народните представители, независимо от политическата си принадлежност, да подкрепят разумни предложения с ясна практическа насоченост, включително и законодателни инициативи, които да бъдат реализирани ускорено, подчерта той.

В срещата участваха председателите на парламентарните комисии по енергетика и по околна среда и води  Валентин Николов и Ивелина Василева и народните представители ген. Константин Попов, Данка Зидарова-Люртова, Джевдет Чакъров, Манол Генов, Младен Шишков, Елхан Кълков, Хайри Садъков, Таско Ерменков и Запрян Янков.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и на член на КФН

Избор на заместник-омбудсман

Избор на подуправител на Националния осигурителен институт

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

    Последни новини