Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати съболезнователен адрес до семейството и близките на изтъкнатия български юрист Неделчо Беронов
06/07/2015

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изпрати на 6 юли 2015 г. съболезнователен адрес до семейството и близките на изтъкнатия български юрист Неделчо Беронов.

В писмото тя изразява своите най-искрени съболезнования и съчувствие и отбелязва, че за поколения български юристи Неделчо Беронов ще остане пример за достоен българин, с доказано присъствие в развитието на демокрацията в страната ни.

„Като народен представител и като председател на Конституциония съд, Неделчо Беронов даде своя принос в утвърждаването на моралните ценности в българската политическа действителност. Неговите мъдрост, чувство за справедливост, отдаденост на правото, скромността и финеса, които той носеше, ще бъдат винаги пример за нас“, пише в съболезнователния адрес председателят на Народното събрание.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на председател и членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на управител на НЗОК

    Последни новини