Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
На проведената днес следобед, 27 юни 2014 г., среща между Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев и Председателя на 42-рото Народно събрание г-н Михаил Миков беше договорено в неделя, 29 юни 2014 г., от 14.00 часа, при Президента да се проведат политически консултации на парламентарно представените политически партии и коалиции, както и на тези, представени в Европейския парламент
27/06/2014

На проведената днес следобед, 27 юни 2014 г., среща между Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев и Председателя на 42-рото Народно събрание г-н Михаил Миков беше договорено в неделя, 29 юни 2014 г., от 14.00 часа, при Президента да се проведат политически консултации на парламентарно представените политически партии и коалиции, както и на тези, представени в Европейския парламент.

С настоящото съобщение Председателят на 42-рото Народно събрание приканва всяка от посочените политически сили (ПП ГЕРБ, Коалиция за България, ПП „Движение за права и свободи“, ПП „АТАКА“, България без цензура, както и Реформаторския блок) да излъчат по двама свои представители, които да присъстват на срещата. Очаква се на срещата да бъде и министър-председателят на Република България, г-н Пламен Орешарски.

Дневният ред на срещата ще обхване теми, свързани с развитието на политическата обстановка у нас, както и с успешната подготовка и провеждане на предсрочните парламентарни избори.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на заместник-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията

Избор на омбудсман

    Последни новини